ŞIRNAK / İDİL - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

YILDIZ KIZLAR HENTBOL TAKIMIMIZ BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Yıldız Kızlar hentbol takımımız Van'da düzenlenen bölge müsabakalarında tüm rakiplerini eleyerek bölge şampiyonu oldu. Okulumuza şampiyonluk kupasını getirdi. Diyarbakır'da düzenlenecek olan Türkiye yarı finaline katılmaya hak kazandılar.

Özveri, azim ve çalışma sonucu emeklerinin karşılıklarını aldılar. Bize bu gururu yaşattıkları için öğrencilerimize ve öğretmenimiz Sinan Arslan'a teşekkür ederiz. Başarılarından dolayı tebrik ederiz.

TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASINI KUTLADIK

Ara

Yıldız kızlar hentbol takımımız il yarışmalarında birinci olarak il şampiyonu oldu. Van'da düzenlenecek olan bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecekler. Beden eğitimi öğretmenimiz Sinan Arslan'ı ve tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

TEMA VAKFI TEMSİLCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

TEMA Vakfi ilçe başkanı Sayın Aslan GÜRSES ve başkan yardımcısı Rıfat ARIÇ okulumuzu ziyarette bulundu. Öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Yapılacak projeler ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

CUMHURİYET'İN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyet'in 100. yılını okulumzda düzenlediğimiz coşkulu tören ile kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.